Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][Survi][Frakcje][Wojny][Areny][Non-Premium][Dedyk][24/7][0 lagów][40slotów] **MineWorld** [Poszukuje Adminów/modów]

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spluer, czy nie wypadało przeczytać mojego poprzedniego wpisu o problemach za które przepraszamy?

Serwer aktualnie wyłączony, bardzo przepraszam, że musicie czekać. Gdy tylko pojawi się operator maszyny hostingowej naprawimy ten błąd.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jeżeli maszyna na której stoi serwer a zarazem jego pluginy odmawia posłuszeństwa, to znaczy, że pluginy także nie działają. Ban zostanie zdjęty jak tylko pojawi się operator.

@brosiux

Niestety na Administratora jest taki wymóg, na moderatorów itp. - nie.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie działa jeszcze. Nie będzie działek i cubów na nie. Cuby będą jedynie na tereny Gildiowe, czyli Ty i Twoi koledzy z Gildii możecie jedynie budować/niszczyć/przeglądać skrzynie. W czasie wojny oczywiście jeżeli przegracie, przeciwnik może splądrować wszystko.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Niestety ciężko mi powiedzieć, być może w przeciągu godziny, jeżeli operator nie wróci do serwerowni w tym czasie, niestety będziemy musieli przełożyć do na dzisiaj jednak godziny 10 rano + .

Mam nadzieję, że jak najszybciej uda się temu zaradzić, posiadam już odpowiednie rozwiązanie gotowe, niestety nie mam dostępu do konsoli. Nie znaleźliśmy jeszcze darmowego skryptu do konsoli admina, by można było obsługiwać serwer przez stronę www ( są takie, jednak pod Windows, my mamy na maszynach linux).

//bez twittera

1377863814-U611928.png

Nowicjusz
Opublikowano

Hmmm widzę, że serwer został odpalony to dobrze ale nie widzę tutaj dopisku o premium, ponieważ serwer tylko dla użytkowników premium.

Edit/

I 20 slotów tylko chyba, że to z powodu maszyn ?

gaarapza.jpg
Opublikowano

Z tego co widzę, serwer się zrestartował po prostu, lub, operator sam go zrestartował zdalnie ( poprzez komórkę).

Jednak do czasu naprawy ustawię Whitelistę, dlatego będzie wydawać się, że jest Premium. Serwer będzie dla każdego, nie tylko dla graczy z premium.

Edit. Wrócił operator, jesteśmy w trakcie naprawiania!

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Whitelista jest jedynie po to, bym mógł wszystko naprawić i żeby nikt nie wchodził na serwer : )

Spokojnie, nie będziesz potrzebował być na Whiteliście by grać.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

A długo to potrwa??^^

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Zabieram się za tworzenie małego spawnu i instrukcji, jak to skończę poinformuję, myślę, że jakieś 15 minut -20max

1377863814-U611928.png

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam serwer obecnie na nim gram zapraszam. Miła atmosfera oprócz paru dzieci, czekam tylko na ts3.

gaarapza.jpg
Opublikowano

40 slotów - nie wiem czy tak mało.

Liczba zostanie zwiększona, jeżeli tylko będziemy mieć dotacje, by móc go utrzymać.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...